Een zakelijke lening binnen 3 dagen geregeld

Binnen 24 uur duidelijkheid over je zzp-lening

Zonder moeilijke check op je krediet

Dóór ondernemers, vóór ondernemers

Een zzp-lening van Swishfund

Geld lenen als zzp’er? Als zzp’er zijn er talloze redenen om een lening aan te vragen. Swishfund zorgt dat het bedrag van je zzp-lening binnen 3 dagen op je rekening staat. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een transactieoverzicht van je zakelijke rekening. Na 24 uur laten wij je weten wat je kunt lenen.

De zzp-lening die wij verstrekken begint bij €3.000,- tot een maximum van €1.000.000 met een looptijden van 3 tot 24 maanden.

Van €3.000 tot €1.000.000
Flexibele looptijd van 3 tot 24 maanden
Rente vanaf 0,85% per maand

Waar kan ik een zzp-lening voor gebruiken?

Geld lenen als (zelfstandig) ondernemer stelt je in staat om een geldbedrag te lenen voor uiteenlopende doeleinden. Wat je reden ook is om geld te lenen als zzp’er, wij bieden altijd een zzp-krediet dat bij jouw situatie past.

Voorraad
Verbouwing
Overbrugging
Facturen
Apparatuur
Belastingen

3000+ ondernemers gingen je voor

Hoe werkt een ZZP-lening?

Geld lenen als zzp’er doe je om je eenmanszaak vooruit te helpen. Wij bieden financieringen aan die bij jouw profiel en situatie passen. Onze missie is om het aanvraagproces laagdrempelig en makkelijk te maken zodat elke zzp’er hier eenvoudig gebruik van kan maken als dat nodig is

Aanvraag
08/12/2021
Goedkeuring
09/12/2021
Storting
11/12/2021
08/12/2021
Stap 1
Krediet is vandaag aangevraagd
24 uur
09/12/2021
Stap 2
Resultaat van aanvraag binnen in 24 uur
3 dagen
11/12/2021
Stap 3
Lening ontvangen binnen 4 dagen
01
Lening aanvragen zzp

Een lening aanvragen als zzp’er doe je eenvoudig op online. Om een zzp-lening aan te vragen, heb je een transactie overzicht nodig van je huidige zakelijke bankrekening.

02
Vrijblijvend voorstel

Binnen 24 uur wordt je aanvraag voor een lening voor zelfstandigen beoordeeld. Na deze 24 uur nemen we contact met je op om de berekende kredietruimte te bespreken.

03
Uit- en terugbetaling

Als alles rond is wordt het geld binnen 3 dagen op je rekening gestort. Het terugbetalen gebeurt op basis van een percentage van de omzet of  dagelijkse incasso.

Terugbetaling van een zzp-lening

Om ook het terugbetalen zo eenvoudig mogelijk te houden bieden wij 2 mogelijkheden aan: dagelijkse automatische incasso óf automatische pinafroming. In de meeste gevallen zal automatische incasso van toepassing zijn, maar zzp’ers in de horeca of retail hebben vooral baat bij pinafroming. Hoe werkt dat? Door middel van een vast percentage van je pinomzet betaal je de lening terug. Op drukke dagen méér dan op dagen dat het rustig is. Wel zo flexibel als je wilt lenen als zelfstandig ondernemer.

Dagelijkse incasso
Automatische pinafroming

“De financiële steun van SwishFund heeft me enorm geholpen om mijn bedrijf op gang te krijgen. Zonder al teveel gedoe precies de lening die ik nodig had. Bedankt SwishFund!”

Michael – Google Review

Kom ik in aanmerking voor een lening voor zzp’ers?

Wij zijn er voor ondernemers. Een veel gezien obstakel bij grote financierders is het aanvraagproces, wat vaak log en traag is. Wij vinden het echter veel belangrijker of jij kan en wil betalen! Daarom doen we onze beoordeling ook voornamelijk op basis van je transactieoverzicht. Onze algoritmes zijn perfect in staat om op basis van deze informatie een goede en snelle beoordeling te doen. Zakelijk lenen in een handomdraai!

Minimaal 12 maanden geregistreerd bij de kvk
Revenue
Minimale omzet van €50.000 per jaar

Lening voor zzp’ers binnen 10 minuten aangevraagd

Veelgestelde vragen

Bekijk onderstaande vragen voor meer informatie. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met 085 064 4144.

Hoe werkt het aanvragen van een ZZP-lening?

Het aanvragen van een ZZP-lening doe je eenvoudig online. Binnen 24 uur na je aanvraag belt een medewerker je op met een voorstel. Heb je deze geaccepteerd? Dan staat het bedrag al binnen 3 dagen op je rekening!

Hoeveel kan ik lenen met een ZZP-lening?

We verstrekken ZZP-leningen vanaf €3.000 met een maximum van €1.000.000. Hoeveel je kan lenen is afhankelijk van veel factoren zoals hoogte en verloop van de omzet, en de gezondheid van je bedrijf. Daarom verschilt dit bedrag per ZZP’er. Weten wat je kunt lenen? Start een aanvraag en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel.

Wat moet ik aanleveren om een zzp lening te ontvangen?

We houden het aanvragen van een krediet graag simpel. Daarom hoef je alleen je contactgegevens en een MT940 bestand aan te leveren. Het MT940 bestand is een overzicht van je banktransacties en moet de gegevens van de afgelopen 12 maanden bevatten. Afhankelijk van de hoogte van de lening kunnen we om extra documenten vragen zoals een IB-aangifte of jaarverslag.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een zzp lening?

Om in aanmerking te komen voor een zzp lening bij Swishfund moet je aan een aantal minimum vereisten voldoen. Zo moet je minimaal 12 maanden ingeschreven staan bij de KVK en een omzet van €50.000 hebben gedraaid in de afgelopen 12 maanden.

Lening voor zzp’ers binnen 10 minuten aangevraagd